16 Nisan 2012 Pazartesi

2-3 haftadır burayı ihmal etmemin sebebi beynimi resmen s*kmeleri yüzündendi..Vize dönemine girdim aslında vize dönemi bana girdi demek daha doğru olur..Bu sene -ki bunu her sene söylerim ama bu sefer cidden çok doğru- çok zor..Ömrümü çaldılar bu sene de..Kendime bi gram güvenim vardı zaten odanda eser kalmadı böylece..

Tamam okul hayatım bok gibiydi peki ya aşk hayatım nasıldı?..Bokun boka bulanmış haliydi..Berbattı..Bazı şeyler iyice kafama dank etti..Mesela önceden gördüğümde sesim titrerdi, yüzüm asılırdı, gözlerim dolardı şimdilerde tel de konuştuğumda, her sesini duyduğumda sesim titriyor, ağlamaklı oluyorum..Hissedemiyorum çünkü ona karşı hiçbi şey hissedemiyorum..Sevgiyle yürümüyor ben aşık olmak istiyorum..Böyle filmlerdeki gibi çılgınlıklar yapmak istiyorum ya..Hep zaten şu filmler yakmadı mı bizim başımızı zaten..


Aradığımız aşkı hiçbir zaman bulamayacağız ama neden ısrarla ararız neden hala içimizdeki umut tükenmez..Aptallık bu olsa gerek..Bizler hatayı aşkı filmlerden öğrenerek yaptık..Kimsenin hayatında olmayan aşk ama her daim hayalindeki aşktı film aşkları..İzlemek heyecan veriyorsa yaşamak öldürürdü herhalde hepimizi..O ne tutkudur ya o ne bağlılıktır..

Aşkın yolu tutkudan geçer..Tutku elde edince bitmemeli ama nedense ilk öpücükten sonrasında tutku grafiğinde hızlı bir azalış gözlemleniyor..Hiçbirimizin ötekini suçlamaya hakkı yok hepimiz aynı bokuz bu aşk konusunda..Canını yaktıklarımız oldu ama ancak bizim canımız yandığında birşeyleri anladık..

Eski şarkıların kaliteli olmasının nedeni de duyguların bugünkünden daha canlı olması bence..Gitti gide ucuzlaştırdık duyguları da..Herkes bir katil duygu katili.. Herkes birinin ya da birilerinin hayatından bir şeyler alıp götürdü, götürmeye de devam ediyor..

Kafamın ne kadar karışık olduğu cümlelerin birbirleriyle bağlantısı olmadığından anlaşıldı..Eyy aşk nerdeyse çık ortaya!..

2 yorum:

  1. Hiç bir erkek filmlerde ki kadar romantik değil, sadece ilişki başlarında filmlerden gördükleri bir kaç replikle gönlümüzü çalıyorlar. Sonrasında maskelerini fırlatıp atıyorlar köşeye ve biz sürekli sorguluyoruz.
    'Ben kimle beraberim?'

    Bizim tanıdığımız adam o değil di ki. Yalancı köpekler. Sinirlendim şimdi.:D

    YanıtlaSil
  2. :)Evet sonra biz aşkın bittiğini söylediğimizde suçlu oluyoruz..Gerçek yüzünü tam olarak göstermemiş sevgili bunu duyunca tam anlamıyla maskesini fırlatıp nefret etmemize neden oluyor..Böylelerini terlikle pataklayasım geliyor bazen..:)

    YanıtlaSil