28 Nisan 2012 Cumartesi

Aranılan Erkek!

Bi kaç gündür sohbet sırasında  "Bak erkekte bu özellik mutlaka olmalı" diyip diyip duruyordum şöyle hepsini toparlayacak olursak eğer istediğim erkek profilini maddeler halinde açıklıyorum:

*Bi konuşup bin düşündürecek..Yani o öyle bi laf edecek ki ben düşüneceğim burda ne demek istedi diye..Tabi saçma sapan konuşma değil kastım anladınız siz..
*Ağır olacak..Yolda belde çocuksu hareketler yapmayacak evin içinde kimse yokken yapar o ayrı..Oturması, kalkması, konuşması düzgün olacak..Bu genelde kız için söylenir ama artık bence günümüz erkekleri içinde söylenmesi gereken bi şey..
*Komik olcak..Güldüren erkek her zaman 10-0 öndedir hatta daha fazla..Bunun kaçarı yok yani.."Ayy ben komik erkek sevmem" diyen bi kıza rastladınız mı siz hiç ben rastlamadım..Varsa da yanından kaçın derim..
*Güzel giyinecek..Siz istediğiniz kadar "Benim için iç güzelliği önemli" diyip durun yalanınızı s*kiyim hepinizde az çok şekilcilik var rol kesmenin alemi yok..
*Esmerler sarışınlara sarışınlar esmerlere yönelir genelde..Ben esmer severim, böyle kirli sakal biraz uzun fazla da uzun olmasın abi-kardeş modunda gezmeyi kim ister ve hafif zayıf olsun..Çok zayıf sevmem ama vücutlu adamda sevmem hafif olacak kas yığını olmasın yani..Semsert o ne öyle tahtaya mı dokunuyorum insana mı dokunuyorum..
*Gözü kaşı oynamayacak..
*Beni süründürecek..Bi tartışma yaşandıysa eğer ben haksız olsam bile benim peşimde koşmayacak..Aradığımda açmasın aklın başına gelinceye kadar görüşmek yok diyip kestirip atsın..Bunu yaparken baya haklı olması gerekiyor tabi..Bi de az arayacak ya böyle biraz umursamıyormuş gibi de davranabilir..Örn; Beni sürekli görüşmeye çalışmayacak, sürekli o beni aramayacak falan fişmekan..Hem çok yakın olup hemde biraz uzak olsun..
*Karışmayacak..Hiçbir şeye karışmasınlar ya..Nasıl giyineceğimi, nereye gideceğimi, ne yapmam gerektiğini ondan mı öğreneceğim bu saatten sonra..Çok hoppaysam birlikte olmasın benle..Beni ben olarak sevipte ilişki içinde değiştirmeye çalışanlar benden uzak durun!

Kısacası en sevdiğim romanı ilk defa okumak gibi olsun..

Aklıma bu kadar geldi..Böyle bi erkek varsa hayatınızda tanıştırabilirsiniz..:)

2 yorum:

  1. ben de bana hiç karışmayacak, alttan alacak, beni dengeleyecek & sakinleştirecek, açık tenli (sarı - kahve saç farketmez), uzun boylu (en az 190) biri arıyoruum.. sizin dükkanda var mı yahu böyşe bir model? :D ha bi de giyimine önem versin, çok önemli bence!

    edankb.blogspot.com
    beklerim seni bana da :)

    YanıtlaSil
  2. :) ben kendi dükkanımı geçtim diğer dükkanlarda da böyle bi şeye rastlamadım..:) en kısa zamanda blogunu ziyaret edeceğim..:)

    YanıtlaSil